Αθλητισμός
Ασημένιο μετάλλιο για τα αδέλφια Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Η Άννα και ο Διονύσης, συμμετείχαν στον τελικό του μικτού αγωνίσματος των 10μ. αεροβόλου πιστολιού και πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το δίδυμο των Ζοράνα Αρούνοβιτς και Νταμίρ Μίκετς από την Σερβία.
Υπενθυμίζεται, ότι η Αννα Κορακάκη, στην ίδια διοργάνωση, έφθασε μία ανάσα από το βάθρο, αλλά για μισό βαθμό έμεινε στην 4η θέση στον τελικό των 10μ. που έγινε εχθές, ενώ στον προκριματικό κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ με 588/600.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ελληνικής αποστολής στην διοργάνωση, δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς μεθαύριο, την Παρασκευή (15/7), η Αννα Κορακάκη θα συμμετάσχει στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού 25μ.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής