Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Αυτοδυναμία ο Γιώργος Πατούλης, που σάρωσε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Δημοσιεύθηκε

στις

Άλμα με ποσοστό 54,7% για την παράταξη του Γιώργου Πατούλη από το 35,40% που έλαβε το 2014. Το ποσοστό της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε στο ήμισυ όπου από 15% που είχε το 2014 συρρικνώθηκε στο 8%.
Θριαμβευτική νίκη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας για την παράταξη του νυν προέδρου του Συλλόγου, δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη. Η παράταξη ΔΗΚΙ – ΙΣΑ με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Πατούλη πέτυχε ταυτόχρονα αυτοδυναμία λαμβάνοντας εννέα από τις δεκαεπτά έδρες του διοικητικού συμβουλίου αυξάνοντας το ποσοστό της πάνω από 19% λαμβάνοντας 54,8% σε σχέση με το 35,40% των εκλογών του 2014.

Οι κάλπες έκλεισαν σήμερα ενώ η διαδικασία των εκλογών ήταν διήμερη.

Περίπου στο μισό συρρικνώθηκε το ποσοστό της παράταξης Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών που πρόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ όπου το 2014 είχε λάβει 15% και 3 έδρες και τώρα περιορίσθηκε στο 8%.

Η παράταξη ΔΗΠΑΚ που πρόσκειται στο ΚΚΕ πέρασε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 8,30%.
Το Κίνημα Νέων Γιατρών έλαβε ποσοστό 7,65%, ακολουθεί η παράταξη ΑΡΣΙ με 6,55% και η παράταξη Κίνημα Αλλαγής – Μαχόμενοι Γιατροί με ποσοστό 5,1% . Η Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση έλαβε ποσοστό 3,25%.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αποχή ανέρχεται περίπου στο 50%. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια περίπου που μια παράταξη πετυχαίνει αυτοδυναμία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ