Με πρωτότυπο τρόπο γιορτάζει φέτος τα Χριστούγεννα ο Δήμος Βύρωνα, προσφέροντας κυρίως στα παιδιά εκδηλώσεις με πλούσιο πρόγραμμα, μουσική, μάγους, ανιματέρ, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ για ακροβατικά δρόμου, face painting και φυσικά τον Άγιο Βασίλη.
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ώρα 16.00 – 20.00 στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου γίνεται το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Πόλης.
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 -13.30 στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου θα βρεθεί “Ο Άγιος Βασίλης στο Χωριό των Παραγωγών”.
Τέλος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ώρα 11.00 – 14.00 στην Πλατεία του Αγίου Λαζάρου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Καλώς ήλθατε στη Χιονούπολη”.
Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.