Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
12.5 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Ο Γιάννης Σαββιδάκης και η Αρετή Κετιμέ στην Κηφισιά

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Η καθιερωμένη εκδήλωση εορτασμού για τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο Δήμο Κηφισιάς  πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου στο Πάρκο Α.Γ. Παπανδρέου (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδυσσέα Ανδρούτσου, Νέα Ερυθραία).

    Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς, θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι.
    Θα προσφερθούν παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα για όλους.
    Για τα παιδιά θα υπάρχουν: ανιματέρ, γαϊτανάκι, εργαστήριο κατασκευής χαρταετού, αρλεκίνος με περίτεχνες μπαλονοκατασκευές, κατασκευή Αποκριάτικης μάσκας, facepainting, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, διαγωνισμός τραγουδιού.
    Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και το επίλεκτο χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών του Δήμου Κηφισιάς με δασκάλα την κα Δέσποινα Σκέρλου
    Θα ακολουθήσει συναυλία με τους πετυχημένους και ταλαντούχους καλλιτέχνες Γιάννη Σαββιδάκη και Αρετή Κετιμέ.
    Η είσοδος για το κοινό θα  είναι ελεύθερη.

    Μη ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ