Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
11.9 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Κυριακάτικοι περίπατοι στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο φέρνει στο φως αναρίθμητες ιστορίες της Αθήνας…

    που καταγράφηκαν στις εντυπώσεις των Ευρωπαίων περιηγητών, συμπληρώθηκαν από τις πρώτες ανασκαφές του ελληνικού κράτους και περιλαμβάνονται στη νέα περιοδική του έκθεση «Ένα όνειρο ανάμεσα σε υπέροχα ερείπια… Περίπατος στην Αθήνα των περιηγητών, 17ος- 19ος αιώνας» σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων.

    Τις Κυριακές 14, 21 και 28 Φεβρουαρίου, 13, 20 και 27 Μαρτίου και 10, 17 και 24 Απριλίου, ώρα 12.00, οι αρχαιολόγοι και οι επιμελητές της έκθεσης αναλαμβάνουν να ταξιδέψουν τους επισκέπτες του Μουσείου στις θαυμάσιες πτυχές της άγνωστης Αθήνας.

    Για την παρακολούθηση της παρουσίασης είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου και η δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

     

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ