Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: «Πάσχα ONline» με δύο ξεχωριστές δράσεις – Συμμετέχουν Γαϊτάνος και Άγγελος & Στέλιος Διονυσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Αττικής για ακόμα μία χρονιά προσαρμόζεται στις επιδημιολογικές συνθήκες και διοργανώνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τίτλο «Πάσχα ONline».

Μέσα από την πρώτη δράση, η Περιφέρεια Αττικής δίνει την δυνατότητα σε πιστούς εντός και εκτός Ελλάδας, που δεν θα μπορούν να επισκεφθούν δια ζώσης τους ιερούς ναούς την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά από το σπίτι τους ύμνους και ευαγγελικά κείμενα της κορυφαίας γιορτής της Χριστιανοσύνης.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έχει συνδεθεί και με την απόδοση των ύμνων της Μεγάλης Εβδομάδας, ερμηνεύει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που τελεί υπό την προσωπική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, και απαρτίζεται από τους σημαντικότερους ύμνους και αναγνώσματα από τα πρωτότυπα κείμενα των Ευαγγελίων για τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Πρόγραμμα:

  • Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στις 23:30 – Πορεία στο Θείο Πάθος
  • Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στις 21:30 – Επιτάφιος Θρήνος
  • Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου στις 14:00 – Αναστάσεως Ημέρα

Το πρόγραμμα των συναυλιών πρόκειται να μεταδοθεί και σε νοηματική γλώσσα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Πασχαλινό γλέντι
Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ενώνουν τις φωνές τους για να ερμηνεύσουν τις για να ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες δικές τους και άλλων καλλιτεχνών όπως επίσης και του πατέρα τους, Στράτου Διονυσίου. Μαζί τους η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Αγνή Καλουμένου.
Μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά με κορυφαία λαϊκά τραγούδια που κανείς δεν πρέπει να χάσει τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου στις 21:00.
Η συναυλία πρόκειται να μεταδοθεί από το Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας Μοσχάτου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ