Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

«Πενηντάρηδες με πάθος»: Θεατρική παράσταση στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο Δ.Ο. International Action Art παρουσιάζουν, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τη θεατρική παράσταση: «Πενηντάρηδες με πάθος».

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στις 19.00. και στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00.

Πρόκειται για μία θεατρική διασκευή του Βασίλη Τραϊφόρου σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Χαλκιά.

Η υπόθεση του έργου αφορά ένα ευκατάστατο «νεανίζοντα» πενηντάρη, που περνά την κρίση της ηλικίας του, κυνηγώντας πιτσιρίκες. Πέφτει θύμα μιας συμμορίας, μιας εικοσάρας, της μητέρας της και ενός παλιού του φίλου. Σκοπός τους είναι να τον κατασπαράξουν οικονομικά. Όμως η ιδιαιτέρα γραμματέας του και αιώνια αρραβωνιαστικιά του, αγρυπνά και μαζί με τον έμπιστο γιατρό του προσπαθούν να του ανοίξουν τα μάτια”.»

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Μετά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση της θεατρικής διασκευής  ‘Πενηντάρηδες με πάθος’ λίγους μήνες νωρίτερα στο πολιτιστικό, παρουσιάζουμε ξανά την παράσταση στο Μοσχάτο και στον Ταύρο προκειμένου να έχουν την ευκαιρία οι συμπολίτες μας να ψυχαγωγηθούν με ένα έργο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στον κινηματογράφο και έχει διασκευαστεί για το θέατρο από τον ικανότατο Βασίλη Τραϊφόρο, με τη σκηνοθεσία της Πηνελόπης Χαλκιά. Το έργο παρουσιάζεται από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και από τον Δ.Ο. International Action Art. Λίγο πριν την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο μας, προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην χάσουν αυτή την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν όμορφα»!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ