Τι θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βύρωνα τη Δευτέρα

0

Στις 13 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού   Καταστήματος Βύρωνα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της  Ημερήσιας Διάταξης:

Αιτήσεις – Ανακοινώσεις – Αναφορές

1. Εξέταση του αιτήματος για μείωση του μισθώματος του Κυλικείου εντός του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Βύρωνα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΑΞΗΣ».
2. Έγκριση της με αριθμ. 29/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που αφορά στην Α΄ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Βύρωνα οικονομικού έτους 2017.
3. Έγκριση της με αριθμ. 9/2017 απόφασης του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ “ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΧΟΡΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΫΜΟΝΔΟΥ ΝΤΑΝΚΑΝ” που αφορά στην έγκριση της Α΄ Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
4. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» και ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου.
5. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» και ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου.
6. Επικύρωση προαγωγής της Δικηγόρου του Δήμου Βύρωνα σε Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω.
7. Λειτουργία των Τμημάτων της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα σε 17ωρη βάση όλες τις ημέρες του μήνα για το έτος 2017.
8. Έγκριση κατανομής ποσού “78.152,59” Ευρώ στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Βύρωνα για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων.
9. Διάθεση πίστωσης ποσού “1.240,00” Ευρώ που αφορά στην προμήθεια ειδών ένδυσης για την επετειακή εκδήλωση των 100 Χρόνων του Αθλητικού Σωματείου “Αθηναϊκός Α.Σ. Βύρωνα” (άρθρο 158 παρ. 3 του Ν.3463/2006 “ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ”).
10. Επιστροφή ποσού “1.201,00” Ευρώ στον κ. Αντωνέλλο Ιωάννη ως αχρεωστήτως καταβληθέντος στο λογαριασμό του Δήμου, κατόπιν αιτήματός του.
11. Επιστροφή ποσού “300,00” Ευρώ στην κα Ταμπούρη Βασιλική ως αχρεωστήτως καταβληθέντος για δικαίωμα ταφής σύμφωνα με το άρθρο 17 του ισχύοντος Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου, κατόπιν αιτήματός της.
12. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τις Δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016.
13. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1Ος ΑΠΕ) του έργου: “ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ”.
14. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος ΑΠΕ) και έγκριση του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου: “ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ”.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζετε πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδιαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συνδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.