Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
13.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

    Ο Δήμος εντάχθηκε και στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ληξιπρόθεσμων οφειλών

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Έκτακτη επιχορήγηση στο

    Δήμο Κερατσινίου -Δραπετσώνας

    Για δύο σημαντικές αποφάσεις του Υπουργού Εσωτερικών που δίνουν σημαντική ανάσα στα οικονομικά του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας μας ενημερώνει η Δημοτική Αρχή.

    Ειδικότερα όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής είχε συναντηθεί πριν λίγες ημέρες με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για διάφορα θέματα του Δήμου.
    Η κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου  ήταν το κυρίαρχο θέμα της ατζέντας. “Ο Υπουργός κατανόησε πλήρως τα προβλήματα που έχουν προκύψει” όπωσ υποστηρίζει η διοπίκηση που ενημερώνει πως επιτεύχθηκε η έκτακτη επιχορήγηση 500.000 ευρώ για την κάλυψη άμεσων αναγκών του Δήμου. Επίσης, με την απόφαση 8238/28-2-2013 του Υπουργού Εσωτερικών ο Δήμος εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ληξιπρόθεσμων οφειλών με το ποσό 8.900.000 ευρώ.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ