Την κεντρική του προτεραιότητα να βάλει στον τουριστικό χάρτη της Αττικής τον Άλιμο, επανέλαβε ο δήμαρχος της πόλης, κ. ο Ανδρέας Κονδύλης.
Σε δήλωση του τόνισε: «Οι ατέλειωτες παραλίες τα αρχαιολογικά μνημεία και η μαρίνα (η μεγαλύτερη της Ν/Α Ευρώπης) είναι τα δυνατά “όπλα” της πόλης.
Σε συνδυασμό με την πανεύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας (μόλις 8 χιλιόμετρα), ο Άλιμος μπορεί να αναδειχθεί σε τουριστικό προορισμό. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να γίνουν διάφορες ενέργειες, όπως η δημιουργία ενός δυνατού brand name και η ολοκληρωμένη παρουσίαση των αξιοθέατων του Αλίμου, μέσα από video και φωτογραφίες.
Στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης θα ζητηθεί και η συνδρομή του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.»
ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ