“Ο άνθρωπος πρώτο μας μέλημα”

0


Στην ορκωμοσία που έγινε στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης από την παράταξη “Συμμαχία Πολιτών”, ορκίστηκαν για το δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής Γιάννης Θεοδωρακόπουλος,  ο Κώστας Μπαλδεράνος και η Νότα Σοκορέλη. Για το τοπικό συμβούλιο Πεύκης ορκίστηκε ο Στέλιος Λαμπιθιανάκης και για το τοπικό συμβούλιο Λυκόβρυσης ο Χρήστος Βομπιράκης.
Ο κ. Θεοδωρακόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε:
«Επειδή στη διάρκεια της ορκωμοσίας δεν δόθηκε, δυστυχώς, στη μειοψηφία το δικαίωμα λόγου θα ήθελα μέσω του τύπου και εκ μέρους όλων των συναδέλφων της παράταξής μας να ευχηθώ στο νέο δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους καλή δύναμη.  Από Δευτέρα το πρωί ξεκίνησε μια νέα δημοτική περίοδος στη διάρκειας της οποίας πρέπει όλοι να δουλέψουμε με πνεύμα συνεργασίας και έχοντας αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες, για το καλό της Πόλης μας και της Κοινωνίας.
Η Συμμαχία Πολιτών είναι μια ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξη που εκφράζει υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Και που έμεινε μακριά από τη διεκδίκηση της δημαρχίας για ελάχιστες ψήφους. Μια παράταξη η οποία έχοντας στις τάξεις της 86% νέους και άφθαρτους υποψηφίους  έκανε τον προεκλογικό αγώνα με ήθος και ευπρέπεια, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος.  Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον… Θα στηρίζουμε τις θετικές πρωτοβουλίες της διοίκησης – και μακάρι να είναι πολλές- αλλά και θα στεκόμαστε απέναντι σε αποφάσεις που είναι αντίθετες στο συμφέρον των πολιτών. Πρέπει ο δήμος μας να είναι μπροστάρης σε όλα τα μέτωπα και να μην αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.
Θέλουμε από σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να απλώσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό δίχτυ. Να λειτουργήσουμε με σεβασμό για το περιβάλλον, με φροντίδα για το παιδί και την τρίτη ηλικία και επάνω από όλα με διαφάνεια σε όλες μας τις κινήσεις. Όχι πια γκρίζες ζώνες στο δήμο μας. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη που πλήττεται από παντού. Με προγράμματα ενίσχυσης των ανέργων και των νέων. Με στήριξη της Τοπικής Αγοράς και των ελεύθερων επαγγελματιών και με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού δήμου του μέλλοντος. Πρέπει να δουλέψουμε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έμεινε πίσω. Για ένα δήμο φιλικό και λειτουργικό.
Θεωρούμε αυτονόητη και δεν την διαπραγματευόμαστε τη φροντίδα για την καθαριότητα της πόλης, για τα σχολεία, για τις παιδικές χαρές, για τους αθλητικούς χώρους και τις πολιτιστικές δημιουργίες. Αυτή την πενταετία πρέπει ο άνθρωπος να είναι το πρώτο μας μέλημα».

Διαβάστε το ρεπορτάζ για την ορκωμοσία στο Δήμο εδώ:

Δέσμευση Μαυρίδη για υπεράσπιση του Δήμου

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.