Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2026
35.4 C
Athens
Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2026

    Η απόφαση για τις αντιδημαρχίες στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    O Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος όρισε πέντε Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου με θητεία από 1 Σεπτεμβρίου 2014 έως 28 Φεβρουαρίου 2017, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.
    Ειδικότερα όρισε την κα Γεωργία (Τζίνα) Αρβανίτη – Φραγκή ως Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Ποιότητας Ζωής, στην οποία παρέχεται αντιμισθία. Επίσης ο κ. Αθανάσιος Αυγουρόπουλος είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία. Ο κ. Αθανάσιος Βαλυράκη είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία, Η κα Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη αναλαμβάνει τους τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης χωρίς να λαμβάνει και αυτή αντιμισθία.
    Τέλος η κα Χρυσούλα (Χρύσα) Παρίση, στην οποία παρέχεται αντιμισθία, ορίστηκε από τον Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ