Σάββατο, 7 Μαρτίου, 2026
11.6 C
Athens
Σάββατο, 7 Μαρτίου, 2026

    Σε 10 δόσεις η εξόφληση του φόρου εισοδήματος

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Τη δυνατότητα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος σε πολλές δόσεις εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών…

    για φέτος ώστε να αυξήσει την εισπρακτική δυνατότητα των μηχανισμών του.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για όσους λάβουν χρεωστικά εκκαθαριστικά φόρου θα υπάρξει πρόβλεψη για αποπληρωμή ως και την 30η Δεκεμβρίου του 2016. Οι δόσεις θα είναι μηνιαίες και έτσι για όσους σπεύσουν να κάνουν νωρίς τη δήλωσή τους θα προβλέπεται εξόφληση από 8 ως και σε 10 μήνες. Αυτό είναι τουλάχιστον το σχέδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή έτσι ώστε να υπάρξει μια μικρή ελάφρυνση για τους πολίτες και να συνεχίσει η ροή εσόδων προς τα κρατικά ταμεία.

    Στόχος είναι η διευκόλυνση των φορολογουμένων, ώστε ο φόρος να πληρώνεται σε περισσότερες δόσεις και να μη συσσωρεύονται νέα ληξιπρόθεσμα χρέη.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ