Κοινωνία
Ζεστή ατμόσφαιρα με κέφι και αισιοδοξία
Κοπή Βασιλόπιτας του
Συλλόγου Πολιτών Ριζούπολης
O Σύλλογος Πολιτών Ριζούπολης έκοψε πριν λίγες ημέρες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία πολλών μελών και φίλων του που γέμισε την αίθουσα του συλλόγου. Πριν την κοπή της πίτας έγινε απολογισμός δραστηριοτήτων του περασμένου χρόνου και ένας λεπτομερής οικονομικός απολογισμός.
Την τελετή άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Βιβή Ασπρουλάκη, ενώ τον οικονομικό απολογισμό έκανε η ταμίας, κα Οριέττα Μπαραγκίνη.
Έπειτα η Αντιπρόεδρος, κα Φιφή Πρωτεγερέλη έκοψε την πίτα, την οποία πρόσφερε γνωστό ζαχαροπλαστείο. Οι καλοφτιαγμένοι από τις γυναίκες του συλλόγου μεζέδες και το κρασάκι έδωσαν κέφι και ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Το φλουρί έπεσε στον κ. Υψηλάντη Σαμαρά που κέρδισε έναν πίνακα ζωγραφικής και ένα μπρελόκ. Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους για την παρουσία και προσφορά τους.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν