Κοινωνία
Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφή αλλοδαπών
Ακόμα μία κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη μέσω ειδικής πτήσης charter και προορισμούς την Αλβανία και τη Γεωργία, με τη συμμετοχή τεσσάρων Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Ειδικότερα, η διοργάνωση της επιχείρησης έγινε από την Ισπανία με τη συμμετοχή αποστολών από την Ελλάδα, τη Γαλλία και τη Σουηδία. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με αεροδρόμιο επιβίβασης το αεροδρόμιο της Μαδρίτης, όπου επιβιβάστηκαν όλες οι αποστολές και συνολικά επέστρεψαν στη χώρα τους 28 πολίτες Αλβανίας και 28 πολίτες Γεωργίας.
Συγκεκριμένα, από την Ελλάδα επεστράφησαν 4 αλλοδαποί πολίτες Γεωργίας σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο, από την Ισπανία επεστράφησαν 11 πολίτες Αλβανίας και 14 πολίτες Γεωργίας, από τη Γαλλία 5 πολίτες Γεωργίας, ενώ από τη Σουηδία επεστράφησαν 17 πολίτες Αλβανίας και 5 πολίτες Γεωργίας. Η κοινή Ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής αλλοδαπών καλύφθηκε οικονομικά και υλοποιήθηκε με συντονιστή τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό FRONTEX .
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής