Κοινωνία
Ελλάδα: Πόσοι θεωρούνται ανεμβολίαστοι επειδή δεν έκαναν την αναμνηστική δόση
Μόνο ένα 4,3% (218.869 άτομα) δεν είχε πραγματοποιήσει την αναμνηστική δόση μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος, με συνέπεια να θεωρούνται ανεμβολίαστοι.
Ακόμα δεν έχει υπάρξει επιβεβαιωση της ημέρας παράδοσης για το εμβόλιο της Novavax, και γ αυτό το λόγο δεν έχει ανοίξει η πλατφορμα για τα ραντεβού.
Το 71% των Ελλήνων έχουν εμβολιαστεί πλήρως
Μέχρι σήμερα έχουν χορηγηθεί πάνω 20.000.000 δόσεις στη χώρα μας. Ειδικότερα, περισσότεροι από 7.837.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση που αντιστοιχεί σε ποσοστό 74,6% επί του γενικού πληθυσμού και 84,3% επί του ενήλικου πληθυσμού.
Ο αντίστοιχος μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση είναι 74,9% του γενικού πληθυσμού και 85,4% του ενήλικού πληθυσμού.
Στην Ελλάδα περισσότεροι από 7.500.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί πλήρως, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 71,3% επί του γενικού πληθυσμού και 80,3% επί του ενήλικου πληθυσμού.
Ο αντίστοιχος μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως είναι 71,4% του γενικού πληθυσμού και 82,5% του ενήλικου πληθυσμού
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας11 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ