Κεντρικό Θέμα
Φορολογικές δηλώσεις 2025: Παράταση μέχρι τις 21 Iουλίου
Παράταση μίας εβδομάδας στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για το 2025 αποφάσισε η ΑΑΔΕ, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, η καταληχτική ημερομηνία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων καθίσταται η 21η Ιουλίου 2025 αντί της 15ης Ιουλίου 2025.
Η ΑΑΔΕ έλαβε υπόψη δυσχέρειες και καθυστερήσεις στο σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων που αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ιδίως κατά τις ώρες αιχμής, για την διευκόλυνση των φορολογουμένων παρέχεται επιπλέον χρόνος για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.
Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 313.000 δηλώσεις νομικών προσώπων, έναντι 338.000 δηλώσεων πέρυσι. Συνεπώς, με βάση τα δεδομένα των περσινών δηλώσεων, απομένουν λιγότερο από 25.000 δηλώσεις προς υποβολή.
Αντίστοιχα, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί πάνω από 6.413.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων, έναντι 6.543.853 πέρυσι.
Με δεδομένο ότι ο ημερήσιος αριθμός υποβολής δηλώσεων που καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα ξεπέρασε τις 10.600 δηλώσεις στα νομικά πρόσωπα και τις 80.000 στα φυσικά πρόσωπα, ο επιπλέον χρόνος που δίνεται, επαρκεί για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν