Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
13.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Πέθανε από βακτηριακή μόλυνση η πρώην παίκτρια του Master Chef, Ντέμη Γεωργίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Την τελευταία της πνοή άφησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας η Ντέμη Γεωργίου, πρώην παίκτρια στο τηλεοπτικό μαγειρικό ριάλιτι MasterCher. Η 39χρονη, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη βαριά λοίμωξη που την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη. 

    Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα.

    Ειδικότερα, όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Σύντομα όμως, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και η κατάστασή της είχε κριθεί εξ αρχής εξαιρετικά κρίσιμη.

    [banner id=”260948″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ