Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
12.3 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

    Βαρύ πένθος για τον ΠΑΟΚ: Σήμερα και αύριο οι κηδείες των επτά οπαδών

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα και αύριο συγγενείς και φίλοι στους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο φονικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, το οποίο σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους στη Γαλλία.

    Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, έχουν προγραμματιστεί δύο κηδείες. Η πρώτη τελείται στις 12 το μεσημέρι στον ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί εξόδιος ακολουθία και στον ναό Προφήτη Ηλία στον Αρωνά Πιερίας.

    Αύριο, Σάββατο 31 Ιανουαρίου, θα κηδευτούν οι τρεις νέοι που κατάγονταν από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη 1 το μεσημέρι, με τις σορούς να βρίσκονται στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τις 11 το πρωί. Την ίδια ημέρα, στις 12 το μεσημέρι, θα τελεστεί ακόμη μία κηδεία στην Ευκαρπία, στον ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ενώ στη 1 μετά το μεσημέρι θα αποχαιρετήσουν ένα ακόμη θύμα του δυστυχήματος στα Στεφανινά του δήμου Βόλβης.

    Οι σοροί των επτά οπαδών επαναπατρίστηκαν χθες το απόγευμα με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130, το οποίο πέταξε μέχρι την Τιμισοάρα για τον σκοπό αυτό. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί για να υποδεχθούν τις σορούς και να τις συνοδεύσουν με μηχανοκίνητη πορεία στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί εκτυλίχθηκαν ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές, καθώς άρχισαν να καταφθάνουν οι νεκροφόρες.

    Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται από χθες δύο από τους τρεις τραυματίες του δυστυχήματος. Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργού Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, οι δύο τραυματίες βρίσκονται σε καλή κλινική κατάσταση. Ο τρίτος παραμένει για νοσηλεία στην Τιμισοάρα, καθώς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λίγα 24ωρα πριν από το δυστύχημα.

    Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι ταξίδευαν οδικώς προς τη Γαλλία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λιόν, όταν σημειώθηκε το μοιραίο τροχαίο που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του συλλόγου και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ