Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2026
10 C
Athens
Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2026

    Αναζητείται ο γνωστός ποινικολόγος στο πλαίσιο του αυτοφώρου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του υπέβαλε η νυν σύζυγος και θύμα βάναυσης κακοποίησης από τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος προτίθεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ρεπορτάζ, η πρώην σύζυγος, ο δικηγόρος της και ένας φίλος της, μπήκαν το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι της 37χρονης για να παραλάβουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου. Εκείνη πάτησε το panic button όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε ενημέρωσε τις Αρχές και υπέβαλε μηνύσεις στην πρώην σύζυγο, τον δικηγόρο της και στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα.

    Η μήνυση της 37χρονης σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης, της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

    Μάλιστα, έχει υποβληθεί και μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής μετοίκησης, με το σκεπτικό ότι ο δικηγόρος δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά του σπιτιού, αλλά και της απαγόρευσης συναναστροφής. Το δεύτερο γιατί κατά τη μήνυση, ο ποινικολόγος φέρεται να έστειλε μηνύματα που κρίθηκαν ως απειλητικά.

    Ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται πλέον από τις Αρχές για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

     

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ