Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
11 C
Athens
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026

    ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη ημέρα μετά την απομάκρυνση του Κασσελάκη – Το παρασκήνιο και οι υποψηφιότητες για την προεδρία

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται σε αχαρτογράφητα νερά και σε ένα εξαιρετικά τοξικό εσωτερικό περιβάλλον, μετά την υιοθέτηση της πρότασης μομφής με μεγάλη πλειοψηφία και την απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από τη θέση του προεδρεύοντος.

    Ο Κασσελάκης κατηγόρησε τους αντιπάλους του ότι «φορούν κουκούλες» στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, δήλωσε ότι θα «λογοδοτήσει στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά δεν διευκρίνισε αν θα είναι υποψήφιος ή ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

    Μέχρι στιγμής, έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι οι Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Νικόλας Φαραντούρης, ενώ αργά το βράδυ, μέσω ανάρτησής του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και ο Απόστολος Γκλέτσος.

     

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ