Ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρά στην πρόσληψη 83 καθαριστών και καθαριστριών για τα σχολεία, διαβεβαιώνοντας ότι όλα θα είναι έτοιμα για την έναρξη της χρονιάς.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διανομή των σχολικών βιβλίων στα Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2026-2027, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου.
Η αποστολή των βιβλίων ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και η παράδοσή τους...
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Υπουργείου Παιδείας για τη σχολική χρονιά 2026-2027, με βασικό στόχο την έγκαιρη στελέχωση των σχολικών μονάδων και την κάλυψη των αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό πριν από την έναρξη των μαθημάτων τον Σεπτέμβριο.
Στο...
Σε τροχιά κινητοποιήσεων μπαίνει η εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα δράσης της για το επόμενο διάστημα, με ορίζοντα την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2026-2027.
Στο επίκεντρο βρίσκονται τα ζητήματα της εκπαίδευσης, οι εργασιακές συνθήκες των εκπαιδευτικών,...
Με 11 νέα σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά 2026-2027, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας.
Οι νέες ΣΜΕΑΕ ιδρύονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, με στόχο την κάλυψη των αυξημένων εκπαιδευτικών αναγκών που καταγράφονται...
Σε εφαρμογή τίθεται νέο Σύστημα Διαχείρισης Καταγγελιών για το πεδίο της Δημόσιας Υγείας, με στόχο την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση αναφορών για παραβάσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν τη δημόσια υγεία.
Η σχετική υπουργική απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως...
Έως και την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2026, στις 23:59, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή σε ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2026-2027.
Η διαδικασία αφορά μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν...