Επαναλειτουργούν για το κοινό το αθλητικό κέντρο Ν. Πέρκιζας και το ανοιχτό κολυμβητήριο «Ν. Παπαγιαννόπουλος (από την Πέμπτη 28 Μαΐου) του Δήμου Χαλανδρίου, για ατομικές προπονήσεις.
Η είσοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και οι προσερχόμενοι πρέπει να...
Ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Π. Παπαγιαννόπουλος» του Δήμου Χαλανδρίου.
Μετά από εννέα χρόνια, αδειοδοτημένο και ανακαινισμένο με βάση σύγχρονες προδιαγραφές, το κολυμβητήριο της οδού Αποστολοπούλου & Μυκόνου (Κάτω Χαλάνδρι) βρίσκεται στη διάθεση του κοινού.
Κατά το...
Εγγραφή στο Newsletter
Εγγραφείτε συνδρομητής ΔΩΡΕΑΝ για να λαμβάνετε τα newsletter και αποκτήστε πρόσβαση στα αποθηκευμένα άρθρα σας.