Ελάχιστα χρονικά περιθώρια έχουν χιλιάδες οφειλέτες προκειμένου να μπουν στη ρύθμιση των 36-72 δόσεων, για να «σβήσουν» τα λεγόμενα κορονο-χρέη και να κάνουν μια νέα αρχή.
Η ρύθμιση έχει πάρει παράταση έως τα τέλη του μήνα, κάτι που σημαίνει ότι...
Την ίδια μέρα εκπνέει και το περιθώριο ένταξης στη ρύθμιση των 36 έως και 72 δόσεις, για τα χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και η καταβολή τους έχει «παγώσει».
Ο Φεβρουάριος είναι πρακτικά ο τελευταίος μήνας πληρωμής...
Μια σειρά από παρατάσεις σε υποχρεώσεις που έχουν επιχειρήσεις και ιδιώτες έφερε η νέα χρονιά, καθώς το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να αποδεχθεί τα αιτήματα της αγοράς προκειμένου να δοθεί επιπλέον χρόνος για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων.
Ενδεικτικό της πιέσεις που υπάρχει...
Εγγραφή στο Newsletter
Εγγραφείτε συνδρομητής ΔΩΡΕΑΝ για να λαμβάνετε τα newsletter και αποκτήστε πρόσβαση στα αποθηκευμένα άρθρα σας.