Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026
8.1 C
Athens
Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026

    Προκλητικές αναρτήσεις στο facebook

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, Άννυ Καυκά, καυτηριάζει συναδέλφους της που αντί να πληρώσουν το προσωπικό (χρωστάνε 4 – 5 μήνες), συνεχίζουν να ζουν μέσα στη χλιδή και το επιδεικνύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Συγκεκριμένα, η μέχρι πρότινος και αντιδήμαρχος Γλυφάδας, κα Άννυ Καυκά, έγραψε: «Αγαπητοί συνάδελφοί θα ήθελα να σας παρακαλέσω, ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας και μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Αττικής και Νήσων Αιγαίου και επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουμε πολλές καταγγελίες εργαζομένων περί ασυνέπειας πληρωμών (που αγγίζουν τους 4-5 μήνες) από τους εργοδότες τους, να είστε πιο προσεκτικοί στις αναρτήσεις σας για την προσωπική σας ζωή, εφόσον αυτή, δε συνάδει με τη συμπεριφορά σας απέναντι στους εργαζόμενους σας. Συνάδελφοι εκτίθεστε και μαζί με εσάς όλος ο κλάδος.
    Σας ευχαριστώ πολύ
    Άννυ Καυκά.»

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ