Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
11.1 C
Athens
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

    Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Δούσης-Ρασσιάς

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σε πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Αμαρουσίου μετά τον ξαφνικό χαμό του, επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου και γνωστού γιατρού-μικροβιολόγου. Νίκου Δούση-Ρασσιά.

    Ο Νίκος Δούσης-Ρασσιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και παράλληλα με την πολιτική ανέπτυξε και σημαντική ανθρωπιστική δράση, συμμετέχοντας σε αποστολές μεταφοράς τροφίμων και υλικών αγαθών τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, ενώ διακρίθηκε και στον συγγραφικό χώρο με το βιβλίο του «Οι διαδρομές της ψυχής μου».

    Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 18:00, στο κοιμητήριο Αμαρουσίου. Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ