Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Ανακατασκευάζονται οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Εργάνης

Δημοσιεύθηκε

στιςΨηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η χρηματοδότηση για εργασίες στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Εργάνης μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής του Bύρωνα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο αθλητικός χώρος της Εργάνης έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και φθορές, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων. Πιο συγκεκριμένα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές, από την καθημερινή χρήση (2500 αθλούμενοι):
-η ασφαλτική βάση των γηπέδων
-οι συνθετικοί χλοοτάπητες
-η υπάρχουσα περίφραξη
-τα πλαστικά καθίσματα των  κερκίδων
-οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Επί δεκατρείς μήνες, η Δημοτική Αρχή συνεργάσθηκε με την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χρηματοδότηση του έργου.  Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη ψήφιση της χρηματοδότησης από το Περιφερειακό Συμβούλιο ύψους 580.000 ευρώ, για έργα ανακατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής. Ανακατασκευή που αποτελούσε και πάγιο αίτημα των Αθλητικών Συλλόγων του Βύρωνα.
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, εγκρίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, η προγραμματική σύμβαση του έργου.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ