Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 2026
13.8 C
Athens
Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 2026

    63 λαθρομετανάστες γύρισαν στις χώρες τους μετά από επιχείρηση της αστυνομίας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Πήραν την πτήση της επιστροφής

    Ακόμα εξήντα τρεις αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν 1 πολίτης Αρμενίας, 1 πολίτης Αφγανιστάν, 1 πολίτης Γερμανίας, 1 πολίτης Η.Π.Α., 1 πολίτης Ιράκ, 22 πολίτες Κίνας, 3 πολίτες Λιβύης, 12 πολίτες Μπαγκλαντές, 2 πολίτες Ουκρανίας, 12 πολίτες Πακιστάν, 1 πολίτης Παλαιστίνης και 6 πολίτες Αλβανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.
    Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις, από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Ερεβάν, την Καμπούλ, τη Φρανκφούρτη, τη Νέα Υόρκη, το Μόναχο, το Πεκίνο, τη Βεγγάζη, τη Ντακά, το Κίεβο, το Ισλαμαμπάντ και το Αμμάν αντίστοιχα. Οι υπήκοοι Αλβανίας επεστράφησαν οδικώς στη χώρα τους μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.
    Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και Εθνικούς πόρους.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ