Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

21 τόνους ροδάκινα μοίρασε ο Δήμος Περάματος σε πολύτεκνες οικογένειες και ευάλωτους δημότες

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία ακόμα στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών και των ευάλωτων δημοτών του Δήμου Περάματος προχώρησε η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος, κ. Γιάννης Λαγουδάκος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων, κ. Γιάννη Πάχο και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Τάκη Μαυρέα, μοίρασαν 21 τόνους ροδάκινα στις πολύτεκνες οικογένειες του Περάματος και στους ωφελούμενους της Κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου.

Τα ροδάκινα ήταν προσφορά αγροτικού συνεταιρισμού ροδάκινων της Βόρειας Ελλάδας στην Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων και η Ένωση με τη σειρά της τα μοίρασε στα μέλη της που κατοικούν στο Πέραμα και σε ευάλωτες οικογένειες της περιοχής.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να συνεχιστεί, με προσφορές στους κατοίκους που έχουν ανάγκη, σε πιο τακτική βάση.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Περάματος, κ. Γιάννης Λαγουδάκος, τόνισε: «Ευχαριστούμε τον αγροτικό συνεταιρισμό της Βορείου Ελλάδας, την Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων και τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, οι οποίοι, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Τάκη Μαυρέα, ολοκλήρωσαν και αυτή την κοινωνική προσφορά στους συμπολίτες μας».

Ο πρόεδρος της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολύτεκνων, κ. Γιάννης Πάχος, δήλωσε: «Για πρώτη φορά σε συνεργασία με τον δήμαρχο Περάματος κ. Λαγουδάκο, μοιράσαμε ροδάκινα, σε πάνω από 1000 άτομα, πολύτεκνες οικογένειες και ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία και η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, με στόχο η παροχή βοήθειας στους ευάλωτους συμπολίτες μας να γίνεται σε τακτικά διαστήματα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ