Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026
11.1 C
Athens
Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026

    Έγγραφο του Δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Πυρκαγιά από βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ

    To γεγονός πως για πολλοστή φορά διακινδύνευσαν το δάσος και οι περιουσίες των πολιτών της Πεντέλης από βλάβη στις εναέριες γραμμές μέσης τάσης του δικτύου της ΔΕΗ γνωστοποιεί με επιστολή του προς όλους τους αρμόδιους φορείς ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

    Ο Δήμαρχος αποκαλύπτει πως το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Ιουνίου ξέσπασε πυρκαγιά στο τρίγωνο των οδών Βίκτωρος  Ουγκώ  και Κοτζιά στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης από στύλο του εναέριου δικτύου μέσης τάσης που βρίσκεται επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ. Ευτυχώς η επέμβαση των εθελοντικών δυνάμεων του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και η πυρκαγιά κατασβήστηκε.
    “Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας προκειμένου αφενός μεν να συντηρηθεί το εναέριο δίκτυο μέσης τάσης και να δρομολογήσετε  την υπογειοποίηση του δικτύου σε περιοχές που αυτό διέρχεται μέσα από δάσος και οικιστικό ιστό” είναι το αίτημα του Δημάρχου.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ