Ειδήσεις
Σύλληψη διαρρήκτη στη Νίκαια
Σπείρα έκλεβε τσάντες
μέσα από αυτοκίνητα
στο Χαλάνδρι
Έναν 25χρονο Έλληνα που έκλεβε τσάντες μέσα από αυτοκίνητα συνέλαβαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου στη Νίκαια πριν λίγες ημέρες.
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το τελευταίο επτάμηνο, από κοινού με 25χρονο ημεδαπό συνεργό του που αναζητείται, επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, αφού εντόπιζαν αυτοκίνητα είτε εν κινήσει είτε σταθμευμένα, έσπαζαν το τζάμι του συνοδηγού και αφαιρούσαν τις τσάντες των παθόντων οδηγών. Μέχρι στιγμής έχουν εξακριβωθεί δεκαέξι περιπτώσεις κλοπών τσαντών από αυτοκίνητα, με τον προαναφερόμενο τρόπο, στην περιοχή του Χαλανδρίου, με δράστες τους δύο ανωτέρω κατηγορούμενους.
Έκλεβε για να αγοράζει ναρκωτικά
Επίσης, στα Ά. Λιόσια, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Άνω Λιοσίων, συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για «διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση». Ειδικότερα ο ανωτέρω συλληφθείς, προέβαινε σε διαρρήξεις οικιών, από τις οποίες αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία στην συνέχεια πωλούσε, προκειμένου να εξασφαλίζει χρήματα για την αγορά ναρκωτικών ουσιών.
Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Άνω Λιοσίων προέκυψε ότι ο συλληφθείς, κατά το τελευταίο τετράμηνο έχει διαπράξει είκοσι πέντε διαρρήξεις οικιών, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των -38.000- ευρώ.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν