Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Υπομονή με τις τράπεζες μέσα στο Πάσχα: Κλειστές για έξι μέρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Κλειστές τράπεζες και στο Πάσχα των Ορθόδοξων με τις συναλλαγές που θα καταχωρηθούν την Πέμπτη 2 Μαΐου να πληρώνονται 6 μέρες μετα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Για έξι ημέρες θα κατεβάσουν ρολά οι τράπεζες λόγω του Πάσχα των Ορθόδοξων και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς, προκαλώντας νέα ταλαιπωρία στους καταναλωτές.

Λόγω των εορτών του Πάσχα αλλά και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς για την Τρίτη του Πάσχα, όσες συναλλαγές καταχωρηθούν την Πέμπτη 2 Μαΐου θα πληρωθούν την επόμενη εργάσιμη που θα είναι στις 8 του ίδιου μήνα.

Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.

H Τράπεζα Πειραιώς απέστειλε στους πελάτες της, την παρακάτω ενημέρωση:

Σημαντική ενημέρωση – Μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από τη Μ. Πέμπτη 02 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.

Οι μεταφορές εντός Πειραιώς θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου.

Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Επίσης, κλειστό θα παραμείνει το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ