Σε εξέλιξη το έργο αποχέτευσης ακαθάρτων στη Δροσιά

0

Το έργο «Ολοκλήρωσης των Έργων Αποχέτευσης Ακαθάρτων στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς», έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες από το Δήμο Διονύσου.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην κατασκευή δικτύου αποχέτευσης για το υπόλοιπο 45% της Δροσιάς, δεδομένου ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα το 55%.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανος Κριεμάδης επισκέφθηκαν το εργοτάξιο που έχει εγκατασταθεί προσωρινά στην οδό Κερασούντος, στη Ρέα Δροσιάς.

Ο κ. Καλαφατέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι χαρούμενος γιατί ένα πολύ σημαντικό έργο, αυτό της ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μόλις ολοκληρωθεί το έργο, η Δροσιά θα έχει πλέον δίκτυο αποχέτευσης παντού. Η προσπάθεια της δημοτικής αρχής είναι συνεχής και επίπονη αλλά αποδίδει καρπούς. Σε στενή συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τα υπόλοιπα συναρμόδια στελέχη της δημοτικής αρχής, εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να αποκτήσει αποχέτευση το σύνολο των περιοχών του Δήμου Διονύσου».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.