Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026
11.4 C
Athens
Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026

    Πήραν άδεια τα δημοτικά γήπεδα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Άδεια καταλληλότητας πήραν από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Αττικής τα τρία μεγάλα γήπεδα (δύο κλειστά και ένα ανοιχτό) του Δήμου Νέας Ιωνίας όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος τιου Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου, κ. Τάκης Κωστάκης.
    Η διαδικασία αυτή, όπως σημειώνει ο κ. Κωστάκης, ήταν αρκετά επίπονη καθώς απαιτήθηκαν σύνθετες και διαφορετικές  εργασίες στο κάθε γήπεδο (κτιριοδομικές, σιδηρουργικές, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, πυρασφάλειας) είχε αίσιο τέλος χάρις στις συνδυασμένες ενέργειες πολλών υπηρεσιών του Δήμου.
    “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες των ομάδων της πόλης που βοήθησαν και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους του Δήμου Γαβριήλ Σιδηρόπουλο, Δημήτρη Λεριάδη και Κώστα Τσαλούμα που εργάσθηκαν πολλές φορές εκτός ωραρίου για την αποκατάσταση των παρατηρήσεων των επιτροπών ελέγχου” καταλήγει ο κ. Κωστάκης.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ