Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα δάπεδα σε αύλειους χώρους και εργασίες αναβάθμισης σε Δημοτικά Σχολεία από τον Δήμο Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Εργασίες αναβάθμισης των αύλειων χώρων στα 14ο, 17ο, 27ο και 43ο Δημοτικά Σχολεία Πειραιά υλοποίησε ο Δήμος Πειραιά, καθώς τοποθέτησε σε αυτούς νέα δάπεδα, προκειμένου να αθλούνται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οι μαθητές.

Επιπλέον, με μέριμνα της Σχολικής Επιτροπής Α’ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ανακατασκευάστηκαν τα ασανσέρ στα 27ο, 43ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Πειραιά, τα οποία πλέον είναι σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα.

Στόχος είναι η βελτίωση των υποδομών, έτσι ώστε να διαθέτει η πόλη όσο το δυνατόν πιο λειτουργικές και σύγχρονες σχολικές μονάδες.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Αντώνη Μοραντζή, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής  Α’ θμιας Εκπαίδευσης, Χρήστο Μακρή και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, επιθεώρησαν τα σχολεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι εν λόγω παρεμβάσεις.

Ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Συνεχίζουμε εντατικά την αναβάθμιση των σχολικών μας μονάδων με την αναμόρφωση προαύλιων χώρων και με την ανακατασκευή ασανσέρ σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας. Πρόκειται για αναγκαίες παρεμβάσεις προκειμένου να φοιτούν τα παιδιά σε ένα σύγχρονο και όμορφο σχολικό περιβάλλον, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αθλούνται σε ασφαλείς και κατάλληλες υποδομές”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ