Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εξιτήριο για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξιτήριο πήρε εχθές το μεσημέρι ο Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την προληπτική εισαγωγή του στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» λόγω υποκείμενου νοσήματος το Σάββατο.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από διενέργεια rapid test και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο στις 6 Νοεμβρίου, όπου παρέμεινε για ένα βράδυ για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, λόγω ΧΑΠ και χθες το μεσημέρι πήρε εξιτήριο καθώς είναι ασυμπτωματικός και πλήρως εμβολιασμένος.

Το νοσοκομείο Αλεξάνδρα εξέδωσε σύντομη ανακοίνωση σχετικά με το εξιτήριο του πρώην ΠτΔ, σύμφωνα με την οποία: «Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ