Ειδήσεις
Αδιανόητη καταγγελία: Καίγεται η Ελλάδα κι αυτοί κάνουν μπάρμπεκιου σε εθνικό δρυμό
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κακούσης περιγράφει πώς ο ίδιος εντόπισε μια συντροφιά εκδρομέων σε ελεύθερη κατασκήνωση να έχει ανάψει φωτιά μέσα στο δάσος.
Μάλιστα – όπως σημειώνει – υπήρξε διαπληκτισμός, καθώς ο άνθρωπος που «τάιζε τη φωτιά του με ξύλα» αρχικά απώθησε τον άνδρας, ο οποίος όμως επέμεινε και έσβησε τη φωτιά πρόχειρα, αγνοώντας τον κατασκηνωτή. Ταυτόχρονα, παρά τις δυσκολίες επικοινωνίας λόγω αδύναμου σήματος κινητής τηλεφωνίας, επί τόπου εκλήθη η Αστυνομία.
Παρότι ο καταγγέλλων ευελπιστούσε πως το συγκεκριμένο άτομο θα περνούσε αυτόφωρο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εντέλει δυνατόν.
Ολόκληρη η ανάρτηση για το αδιανόητο περιστατικό στη Βάλια Κάλντα
«Να σας γνωρίσω έναν νέο φίλο! Τον συναντήσαμε σήμερα την ώρα που τάιζε τη φωτιά του με ξύλα και ετοιμαζόταν για τη ρομαντική βραδια: Σκηνές και φωτιές στην καρδιά της Πίνδου! Και τσαμπουκάς… Μπόλικος τσαμπουκάς και τεστοστερόνη να τρέχουν από τα μπατζάκια! Του σβήσαμε τη φωτιά με το ζόρι, αδειάζοντας πάνω της όσα μπουκάλια νερού είχαμε και κάτι μπουκάλια με πάγο γιατί ‘δεν θα του λέγαμε εμείς τι θα κάνει’, οπότε κάναμε μόνοι μας αυτό που έπρεπε να γίνει.
Η ανθρώπινη βλακεία είναι ικανή να ανάψει φωτιές στη μέση των 70.000 στρεμμάτων της Βάλια Κάλντα!
Στο σημείο δεν υπήρχε σήμα για κινητά ούτε μπορούσε κανείς να καλέσει το 112 (!) Παρ’ όλα αυτά βρέθηκε τρόπος να κληθεί η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.
Η συνέχεια της ρομαντικής βραδιάς στο αυτόφωρο…
UPDATE: Ενημερώθηκα αρμοδίως ότι τελικά ο πρωταγωνιστής της χαριτωμένης ιστορίας μας, δεν πέρασε αυτόφωρο!
Ο λόγος: Στο σημείο έφτασε περιπολικό με αστυνομικούς και όχι Πυροσβεστικό όχημα με πυροσβέστες οι οποίοι είναι αρμόδιοι να προχωρήσουν σε σύλληψη και παραπομπή στο αυτόφωρο!
Για να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία θα έπρεπε οι πυροσβέστες να βρουν τη φωτιά να καίει και, όπως σας είπα, εμείς κάναμε το ‘λάθος’ να τη σβήσουμε.
Σε λίγες ημέρες και αφου το Α.Τ Κήπων Ζαγορίου συντάξει την αναφορά του, ο πρωταγωνιστής μας θα κληθεί από την Π.Υ για να πληρώσει ένα πρόστιμο… Αυτά και καλή τύχη».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός