Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης
Ανύψωση φρεατίων σε οδούς του Δήμου Κηφισιάς
Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η εκτέλεση του έργου “Ανύψωση φρεατίων αγωγών αποχέτευσης σε οδούς του Δήμου Κηφισιάς” βάσει μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας .
Στόχος του έργου είναι η ανύψωση της στάθμης φρεατίων ομβρίων και ακαθάρτων, τα οποία έχουν διαπιστωθεί σε χαμηλότερο υψόμετρο σε σχέση με αυτό του οδοστρώματος ή του πεζοδρομίου.
Με την ανύψωση των φρεατίων επιτυγχάνεται η ασφαλής διέλευση οχημάτων και πεζών.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υποδομών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Σταύρος Ζαπάντης δήλωσε: “Ο Δήμος μας καθώς βρίσκεται ανάμεσα στην Πεντέλη και τον Κηφισό ποταμό διαθέτει πολλά φρεάτια ομβρίων και ακαθάρτων. Όταν πραγματοποιείται έργο ασφαλτόστρωσης περιμετρικά των φρεατίων υψώνεται η στάθμη της ασφάλτου ενώ το φρεάτιο παραμένει σε σταθερό ύψος με αποτέλεσμα να δημιουργείται υψομετρική διαφορά, ανάμεσα στο δρόμο και το φρεάτιο. Στο συγκεκριμένο έργο ανύψωσης φρεατίων η στάθμη του δρόμου ευθυγραμμίζεται με το ύψος των φρεατίων για να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.”
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα1 ημέρα ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής