Κερατσινίου - Δραπετσώνας
Στο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παράδοσης “Κρητικό Αντάμωμα”
Η Ένωση Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας ” Το Αρκάδι “ και ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη θάλασσα 2025 συνδιοργάνωσαν με επιτυχία το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παράδοσης «Κρητικό Αντάμωμα»
Στο 5νθήμερο φεστιβάλ κρητικής μουσικής συμμετείχαν πάνω από 20.000 κόσμος, σε ένα φεστιβάλ που περιελάμβανε έκθεση Κρητικών και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και καθημερινό κρητικό γλέντι μέχρι αργά το βράδυ.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος καθώς και μέλη της Δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Πολλά συγχαρητήρια στην Ένωση Κρητών Κερατσινίου Δραπετσώνας “Το Αρκάδι”, στον πρόεδρό της Αντώνη Κλαουράκη, στα μέλη και τους εθελοντές του συλλόγου, καθώς και στους εργαζόμενους του Δήμου, για την άρτια διοργάνωση και δίνουμε ραντεβού του χρόνου με το 4ο Φεστιβάλ.
-
Γενικά άρθρα2 ημέρες ago
Το μεγαλύτερο τούνελ στην Αττική – Ποια διαδρομή θα εξυπηρετεί
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα7 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής