Τα πιο δημοφιλή Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούστηκαν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής!

0

Μουσικό χριστουγεννιάτικο show έδωσαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής σαράντα πέντε σπουδαστές από το Κολέγιο Pierce, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Η καθηγήτρια μουσικής Δώρα Παναγοπούλου ήταν η μαέστρος των 33 χορωδών και ο καθηγητής μουσικής Ορέστης Χατζηνάκης διεύθυνε την 13μελή ορχήστρα, με πνευστά, έγχορδα και πλήκτρα.

 

Όπως επεσήμανε ο Γυμνασιάρχης του Pierce Ιωάννης Κλαδάς, η «μουσική» αυτή επίσκεψη στο Δημαρχείο εντάσσεται στο κλίμα των ημερών και στην προσπάθεια του Κολεγίου να γνωρίσουν οι σπουδαστές την πόλη όπου φοιτούν. Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά δήλωσε ότι «η σημερινή μας εκδήλωση παραδοσιακά ξεκινά από τον πρώτο πολίτη της πόλης», ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την στενή και μακρόχρονη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Κολεγίου.

Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τους καθηγητές και σπουδαστές του Κολεγίου, τους ευχήθηκε υγεία, καλή πρόοδο και τύχη στη ζωή τους.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κωβαίος, ο Γενικός Γραμματέας Μιλτιάδης Κύρκος, ο Δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζόμπολας και πολλοί εργαζόμενοι του δήμου. Όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους σπουδαστές του Pierce, καθώς και υπέροχες ερμηνείες των τραγουδιών όπως «Αχ Έλατο!», «We wish you a Merry Christmas», «Last Christmas», «Gingle Bells Rock» κ.α.

Οι σπουδαστές του Pierce, αφού καταχειροκροτήθηκαν, συνέχισαν μαζί με τους καθηγητές τους τη μουσική τους περιοδεία στην Αγία Παρασκευή με κατεύθυνση την Κεντρική Πλατεία, την Αγίου Ιωάννου και την πλατεία του Αϊ Γιάννη, τραγουδώντας και μοιράζοντας γλυκά!

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.