Πατούλης – Παυλόπουλος – Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την ανέγερση του Ωνασείου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου

0

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου η τελετή έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών του Ωνασείου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη,, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου και του Προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση Α. Παπαδημητρίου. Επίσης παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη Πρέσβης καλής θελήσεως της Unesco, ο Πρόεδρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, καθηγητής Ιατρικής, κ. Ιωάννης Μπολέτης, ο Πρόεδρος του ΕΟΜ κ. Γ. Παπαθεοδωρίδης, εκπρόσωποι κομμάτων και πλήθος κόσμου.

Ο Γ. Πατούλης χαιρέτισε την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για την εκπόνηση Εθνικού Σχεδίου Μεταμοσχεύσεων και συνεχάρη το ίδρυμα Ωνάση για την απόφαση ανέγερσης του Κέντρου.

“Η ανέγερση του Ωνασείου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου θα συμβάλει καθοριστικά στην κάλυψη ενός μεγάλου ελλείματος του Συστήματος Υγείας της Χώρας μας. Η δωρεά οργάνων αποτελεί μια ύψιστη εκδήλωση της ανθρώπινης αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας.”, ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.