Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026
14.9 C
Athens
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

    Χαλάνδρι: «Μουσική Κυριακή» στο Αετοπούλειο (22/3) με έργα Beethoven και Mozart

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    • Στις 22 Μαρτίου η επόμενη «Μουσική Κυριακή»

    «Φωτεινή Μουσική σε σκοτεινούς καιρούς» είναι η επόμενη συναυλία του κύκλου «Μουσική Κυριακή στο Αετοπούλειο», που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2026, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας 12 & Τομπάζη), στις 19.00.

    Η συναυλία με έργα για έγχορδα και πιάνο, ξεκινά με την Miniature dance suite του Βρετανού C.A. Gibbs. Βασίζεται στην αντίστιξη μεταξύ δύο έργων, του δεύτερου κουαρτέτου με πιάνο του L.V. Beethoven,  και του 23ου κοντσέρτου για πιάνο του W.A. Mozart.

    Ανάμεσα τους το αινιγματικό Ambient Music I του Ολλανδού K. Schoonenbeek.

    Ο κύκλος συναυλιών «Μουσική Κυριακή στο Αετοπούλειο», πραγματοποιείται από μουσικούς του Εργαστηρίου Μουσικής Εκπαίδευσης της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου, παρουσιάζοντας μουσική για πιάνο, εμπλουτισμένη με ηχοχρώματα πνευστών και έγχορδων οργάνων.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ