Φιλοθέης - Ψυχικού
Συνάντηση Νίκου Παπαθανάση με Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού – Τι συζήτησαν
Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Χαράλαμπος Μπονάτσος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας κ. Νίκο Παπαθανάση, στο Υπουργείο Οικονομικών.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στη χρηματοδότηση κρίσιμων υποδομών και αναπτυξιακών παρεμβάσεων στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού μέσω της αξιοποίησης εθνικών και ευρωπαϊκών εργαλείων.
Οπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης, «ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού αποτελούν πρότυπο αστικού σχεδιασμού με έντονο πράσινο και ιστορική ταυτότητα. Με τον Δήμαρχο συζητήσαμε για τις ανάγκες υποστήριξης των υποδομών, τη βιώσιμη κινητικότητα, την αξιοποίηση δημοσίων χώρων και τη διατήρηση του ιδιαίτερου χαρακτήρα της περιοχής. Στόχος μας είναι η ουσιαστική στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσα από έργα με θετικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα».
Ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την εποικοδομητική συνεργασία, τόνισε ότι η «Συνεχίζουμε με συνέπεια τις πρωτοβουλίες για τη θωράκιση της ποιότητας ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας διεκδικώντας πόρους που θα μας επιτρέψουν να υλοποιήσουμε έργα με προοπτική, με επίκεντρο όπως πάντα τους πολίτες».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός