Ορκωμοσία 21 μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου Πειραιά

0

Ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης όρκισε χθες, 21 νέους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Πειραιά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόκειται για δεκαοκτώ εργάτες καθαριότητας, δύο οδηγούς και έναν ηλεκτροτεχνίτη αυτοκινήτων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στην τοποθέτησή του, απευθυνόμενος στους νέους υπαλλήλους, επεσήμανε ότι η πόλη πρέπει να είναι καθαρή, ασφαλής, με περιποιημένους χώρους πρασίνου και με επαρκή φωτισμό. Στην κατεύθυνση αυτή, υπογράμμισε ότι ο δήμος θα ενισχύσει την Καθαριότητα με έμψυχο δυναμικό, με τα απαιτούμενα οχήματα και τις υλικοτεχνικές υποδομές.

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Ο Πειραιάς είναι μια επαρκώς καθαρή πόλη, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Χαίρομαι που διαπιστώνω το τελευταίο δίμηνο ότι η καθαριότητα στην πόλη είναι βελτιωμένη  και στο κέντρο και στις γειτονιές. Ωστόσο, αν δεν μπορούμε να έχουμε την πόλη μας καθαρή και όσο περιποιημένη απαιτούν οι δημότες, τότε θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά επιπλέον σημείωσε, ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανακύκλωση, ενώ τέλος πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι να βάλουν τα δυνατά τους στη «μάχη» της  καθημερινότητας στον Πειραιά.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.