Το νέο Διοικητή του Α.Τ Παπάγου – Χολαργού υποδέχτηκε ο Ηλίας Αποστολόπουλος

0

Στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού βρέθηκε ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού κ. Νικόλαος Καλαμίδας.

Στην εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Η. Αποστολόπουλο όπου και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της περιοχής και την διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών σε ότι αφορά την πάταξη της παραβατικότητας και την διασφάλιση της δημόσιας τάξης. Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο νέος Διοικητής ανέφερε πως θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος χαρακτήρισε τα θέματα τάξης και ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας για κάθε περιοχή, ενώ συμφωνήθηκε η συνεχής επικοινωνία για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της περιοχής.

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ευχαρίστησε για την συνεργασία την τέως διοικήτρια του αστυνομικού τμήματος, κ. Δήμητρα Αθανασοπούλου, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα στη Δ/νση Αστυνομίας Β/Α Αττικής.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.