Λ. Γεωργαμλής: “Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος του αξιώματός μου”

0

Ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Λ. Γεωργαμλής προχώρησε στην εξής δήλωση: 

“Σε συνέχεια της ανάληψης προ ημερών των νέων καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και δεσμεύομαι στον ίδιο καθώς και στους συμπολίτες μου στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να φανώ αντάξιος του αξιώματός μου.

Οφείλω να ευχαριστήσω επίσης τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων και να ζητήσω συγγνώμη για τυχόν λάθη που έγιναν στη θητεία μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, γνωστοποιώντας τους πως δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση από τη μεριά μου και να ευχηθώ καλή θητεία στο νέο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κανταρέλη.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας που με καλοδέχτηκαν και με ενημέρωσαν για όλα τα τρέχοντα θέματα της υπηρεσίας και κυρίως τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ελένη Σγουράκη καθώς και τον Υπεύθυνο του Τεχνικού Συνεργείου κ. Χρήστο Κίτσιο.

Τέλος, να ευχηθώ από τη μεριά μου καλή συνέχεια στο έργο των Αντιδημάρχων κ.κ. Κουτσάκη, Γραμμένο, Κωνσταντινίδη, Λέκκα και καλή αρχή στον κ. Μπερδέση.”

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.