Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
13.6 C
Athens
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026

    Μαζική διαμαρτυρία γονέων για συγχωνεύσεις και εκπαιδευτικά κενά στη Νέα Ιωνία

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Η Ένωση Γονέων Νέας Ιωνίας καλεί σε κινητοποίηση στις 30/9 για τις συγχωνεύσεις τμημάτων, τα εκπαιδευτικά κενά και τον υπερβολικό αριθμό μαθητών ανά τάξη στο Λύκειο.

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Νέας Ιωνίας

    «Όλοι οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των Γυμνασίων και των Λυκείων της Νέας Ιωνίας την Τρίτη 30/9, στις 1.50 το μεσημέρι στα γραφεία της β’θμιας εκπαίδευσης ( Μεσογείων 324 – Αγία Παρασκευή).

    Το ΔΣ της Ένωσης γονέων καλεί όλους τους γονείς σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας γιατί δεν μπορούμε να ανεχτούμε νέα υποβάθμιση της μόρφωσης των παιδιών μας.

    Να απαιτήσουμε:

    – να αποσυρθεί η απαράδεκτη και αντιπαιδαγωγική συγχώνευση της β’ τάξης στο 3ο γυμνάσιο σε 2 τμήματα από 3. Τα παιδιά είναι άνθρωποι όχι αριθμοί !

    – Να γίνει άμεσα αποσυμφόρηση των τμημάτων στο 1ο λύκειο Νέας Ιωνίας όπου οι μαθητές φτάνουν στη Β και στη Γ λυκείου τους 25 έως 26 ανά τάξη με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται η ποιότητα του μαθήματος

    – να μην γίνει καμία συγχώνευση σε κανένα σχολείο.

    – να συμπληρωθούν άμεσα όλα τα κενά που λείπουν από εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων.

    Καλούμε τα ΔΣ των συλλόγων να φέρουν μαζί τους τα κενά των εκπαιδευτικών που έχουν στα σχολεία τους.

    Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενεργοποίηση όλων μας για το δικαίωμα των παιδιών μας να έχουν ένα σχολείο που αξίζει στα όνειρα και τις ανάγκες τους!»

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ