Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2026
22.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2026

    Δήμος Μεταμόρφωσης: Βιωματικά εργαστήρια για τον αυτισμό σε συνεργασία με την CONNECT AUTISM

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πραγματοποίησαν την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026 η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό Σχολείο και την CONNECT AUTISM της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ.

    Η CONNECT AUTISM υλοποίησε εκπαιδευτικά βιωματικά εργαστήρια για τους μαθητές, με στόχο την εξοικείωση με τον αυτισμό και την κατανόηση των αισθητηριακών και γνωστικών εμπειριών που μπορεί να βιώνουν άτομα στο φάσμα του αυτισμού. Μέσα από συμμετοχικές και διαδραστικές δραστηριότητες, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ενσυναίσθησης.

    Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προσφέροντας στους μικρούς συμμετέχοντες σημαντικές γνώσεις και συναισθηματική κατανόηση. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χαρίκλεια Νικολοπούλου, ευχαρίστησε θερμά την CONNECT AUTISM και το 2ο Δημοτικό Σχολείο για τη συνεργασία τους, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ