Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Μικροί και μεγάλοι μαθητές τα… έψαλλαν στο Δήμαρχο Μεταμόρφωσης!

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια είπαν σήμερα στον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πάνο Λουσίδη, παιδάκια από τους παιδικούς σταθμούς της Μεταμόρφωσης, αλλά και από το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Στους παιδικούς σταθμούς παρόντες στα κάλαντα ήταν και από τον αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο της περιοχής «Ατρόμητο Μεταμόρφωσης» ο Προέδρος, Γιάννης Χαριτόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων, Νίκος Αντωνίου, οι οποίοι έκαναν χορηγία δύο αντισηπτικά για κάθε παιδί  στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εορτών.

 

Στη συνέχεια ο Στράτος Σαραούδας αντάλλαξε ευχές με τις δασκάλες και τους μικρούς μας φίλους, ενώ ευχαρίστησε τον «Ατρόμητο Μεταμόρφωσης» για την χορηγία.

Ακόμη, ο Δήμαρχος βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο αναφέροντας σχετικά με την επίσκεψή του: “Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο είχα σήμερα την ευκαιρία να ακούσω τα πρώτα κάλαντα των Χριστουγέννων και να ανταλλάξουμε ευχές με τους μαθητές, τους καθηγητές και τον διευθυντή του σχολείου.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ