Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Πεντέλης λόγω εργασιών

0

Λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Ιανουαρίου 2020 έως 29 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε οδικά τμήματα περιοχής Δήμου Πεντέλης – Μελισσίων.

Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πεντέλης, στο τμήμα της -20- μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά και για -250- μέτρα μετά από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος και προς τις δύο κατευθύνσεις.

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παύλου Μελά, στο τμήμα της από τη Λ. Πεντέλης έως την οδό Παπαφλέσσα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Σολωμού και Αγίου Σεβαστιανού.

Β΄ ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πεντέλης, στο τμήμα της -250- μέτρα μετά τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Έλλης και για -20- μέτρα μετά από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος και προς τις δύο κατευθύνσεις.

  • Απαγόρευση εισόδου των οχημάτων από την οδό Έλλης και την οδό Αγίας Σκέπης στη Λ. Πεντέλης.

Κατά την ανωτέρω απαγόρευση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του παραδρόμου της οδού Έλλης, ευθεία προς Λ. Πεντέλης.

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σεβαστιανού, στο τμήμα της από την οδό Τριπόλεως έως τη Λ. Πεντέλης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Παύλου Μελά και Παπαφλέσσα.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.